снимка pixabay4,2 млн. евро глоба отнесе Ryanair за това, че не

...
снимка pixabay4,2 млн. евро глоба отнесе Ryanair за това, че не
Коментари Харесай

Глобиха Ryanair с 4,2 милиона евро за това, че не е възстановила парите на клиенти с отменени полети

снимка pixabay

4,2 млн. евро санкция отнесе Ryanair за това, че не е възстановила парите на клиенти с анулирани полети след 3 юни предходната година.

Тази процедура беше счетена за несправедлива след облекчение на рестриктивните мерки за пътешестване, наложени заради пандемията, заяви " Ла Република ", представен от БГНЕС.

Вестникът показва, че други две икономични транспортни компании - английската EasyJet и испанската Volotea - са били обект на сходна глоба в размер надлежно на 2,8 млн. евро и 1,4 млн. евро.

Според италианския регулатор, тези компании под претекст като пандемията не престават да анулират полети, билети за които се продават на понижена цена. В същото време разноските за билети не са възобновени, а са препоръчани ваучери за бъдещи пътувания.

Освен това Ryanair беше уличена в осъществяване на несъответствуваща рекламна акция, като е предоставила неточна или погрешна информация за опцията за замяна на билети.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР